Ovenschotel met bloemkool
Bloemkool kun je rauw eten, gestoomd, gebakken, gekookt of uit de oven. Deze ovenschotel is lekker gekruid en bevat verschillende
Home » Tips & recepten
Bloemkool kun je rauw eten, gestoomd, gebakken, gekookt of uit de oven. Deze ovenschotel is lekker gekruid en bevat verschillende
De courgetteschotel bevat niet veel calorieën en kent veel toepassingen. Je kunt deze zomergroente zowel warm als koud eten. Ook
Eet je weleens koolrabi? Nee, geen knolraap of koolraap, daarover verderop meer. De groente bevat veel vitamine C en kan
Als je op zoek bent naar een licht voorgerecht, dan is deze koolrabisoep perfect. De koolrabi oogst je van mei
Deze Italiaanse pasta eten Italianen als antipasta, ofwel voorgerecht. Wij tafelen meestal niet zo uitgebreid. Je kunt dit heel goed
Kikkererwten zijn een waardevolle bron van eiwitten als je geen dierlijke producten eet. Je kunt ze met van alles combineren.
Deze vetarme, vegan kaassaus smaakt goed bij tortillachips en is goed te gebruiken bij gerechten waarbij je kaassaus serveert of
Meer plantaardige inspiratie? Bekijk dan Lekker Plantaardig, koken met seizoensgroenten! We gaan Mexicaans met enchilada’s. De Mexicaanse keuken is een
Meer weetjes lees je in Lekker Plantaardig, koken met seizoensgroenten. Als je geen dierlijke producten eet, is het belangrijk dat
Meer plantaardige inspiratie? Bekijk dan Lekker Plantaardig, koken met seizoensgroenten! Bloemkool heeft een nootachtige smaak en is goed te combineren
Spaghetti is meestal lekker snel klaar en bijna iedereen vindt het lekker. Een gemakkelijke maaltijd dus en met toevoeging van
Veldsla biedt in de winter uitkomst bij ruwe handen en gesprongen lippen. En je wordt er nog slaperig van ook!