Koolrabisoep
Als je op zoek bent naar een licht voorgerecht, dan is deze koolrabisoep perfect. De koolrabi oogst je van mei
Home » Tips & recepten
Als je op zoek bent naar een licht voorgerecht, dan is deze koolrabisoep perfect. De koolrabi oogst je van mei
Deze Italiaanse pasta eten Italianen als antipasta, ofwel voorgerecht. Wij tafelen meestal niet zo uitgebreid. Je kunt dit heel goed
Kikkererwten zijn een waardevolle bron van eiwitten als je geen dierlijke producten eet. Je kunt ze met van alles combineren.
Deze vetarme, vegan kaassaus smaakt goed bij tortillachips en is goed te gebruiken bij gerechten waarbij je kaassaus serveert of
Met moederdag is een ontbijtje op bed een leuke traktatie. Dit ontbijt kost wat tijd, maar dan heb je dan
Meer plantaardige inspiratie? Bekijk dan Lekker Plantaardig, koken met seizoensgroenten! We gaan Mexicaans met enchilada’s. De Mexicaanse keuken is een
Meer weetjes lees je in Lekker Plantaardig, koken met seizoensgroenten. Als je geen dierlijke producten eet, is het belangrijk dat
Meer plantaardige inspiratie? Bekijk dan Lekker Plantaardig, koken met seizoensgroenten! Bloemkool heeft een nootachtige smaak en is goed te combineren
Spaghetti is meestal lekker snel klaar en bijna iedereen vindt het lekker. Een gemakkelijke maaltijd dus en met toevoeging van
Veldsla biedt in de winter uitkomst bij ruwe handen en gesprongen lippen. En je wordt er nog slaperig van ook!
Groentefriet is een lekkere oplossing voor wie zijn kinderen niet aan de groenten krijgt of zelf niet zo van groenten
Dit recept bevat niet heel veel groenten, maar is wel erg lekker èn lekker snel klaar. Het wordt gemaakt met