Algemene voorwaarden

Disclaimer

• Lekker Plantaardig steekt veel tijd in het verzamelen, beoordelen en rangschikken van gelegenheden waar plantaardige gerechten worden geserveerd. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De verantwoording voor de kwaliteit van het gebodene door horecagelegenheden is geheel voor de verantwoordelijkheid van de horeca-eigenaren.

• De recepten in de kalender en op de website zijn zorgvuldig samengesteld, maar Lekker Plantaardig kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gesteld voor behaalde resultaten of schade die voortvloeit uit het maken van de recepten.

Samenwerkingen

• Bij een commerciële samenwerking plaatsen we alleen no-follow links (links voor commerciële doeleinden). Daarnaast houden we ons aan de regels van de Reclamecode Social Media. Dat wil zeggen dat we zowel in het artikel als op sociale media vermelden dat het om een samenwerking gaat.

• Lekker Plantaardig is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de kwaliteit van het gebodene in gesponsorde redactionele content of via commerciële links gedeelde informatie.

Privacy

Jouw privacy is erg belangrijk voor ons. We gebruiken jouw persoonlijke gegevens alleen voor het versturen van de kalender of correspondentie over de kalender dan wel door jou verstrekte informatie over restaurants. We delen jouw persoonlijke gegevens niet met derden zonder jouw toestemming.
Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

Vragen? Mail ze naar hallo@lekkerplantaardig.nl.

Winkelwagen
Don`t copy text!
Scroll naar boven